Innovatieve wasboxinstallaties

We ontwikkelen en leveren turn-key oplossingen voor industriële automatisering. Sinds enige tijd heeft MDE Automation een samenwerking met Koolen autowastechniek in Roosendaal. Zo bouwen wij voor deze specialist in autowastechniek ook seriematig innovatieve wasboxinstallaties. Elektrotechnisch ontwerp, productie van de panelen, schrijven van de software en het testen en in bedrijfstellen zijn/worden alle uitgevoerd door MDE Automation.

Enkele highlights van deze installaties:

  • Intuitive HMI bediening via een 10″ touchscreen in de technische ruimte
  • Complete configuratie van de installatie via het touchscreen
  • Uitvoeringen met en zonder frequentieregelaar
  • Bijhouden van dag, week, jaar opbrengsten inclusief instelbare rapportage via e-mail naar ieder gewenst e-mail adres
  • Monitoring van status zowel lokaal alsook remote via VPN verbinding of via de Cloud
  • Remote maintenance en software updates/upgrades op afstand
  • Speciale software module beschikbaar voor het beschikbaar maken van betalingen via NFC (contactloos betalen)

Turn-key-oplossingen

Wilt u ook gebruikmaken van onze expertise op het gebied van industriële automatisering? Wij leveren turn-key-oplossingen die zijn gebouwd op basis van de innovatieve technologie van het Japanse merk Omron. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden uw installatie of productielijn. Ook voor uitbreiding van uw bestaande installatie of productielijn bent u bij ons aan het juiste adres.

Bedrijf
Koolen Autowastechniek
Branche
Autowastechniek
Omvang
10-15 FTE
Locatie
Roosendaal, Nederland
Unieke aanpak
Succesvolle oplossing

MDE Automation levert een totaalpakket aan diensten en producten op mechanisch, elektrotechnisch en automatiseringsgebied. Wij noemen onszelf ‘Innovators in Industrial Automation’. Dat is niet voor niks. De wereld van Industriële automatisering vraagt om creatieve en slimme oplossingen. Die oplossingen leveren wij. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden systemen waarmee u of uw klant efficiënter en sneller kunnen werken. Dat ontwikkelen en bouwen doen wij in onze eigen werkplaats in Tholen. Hiervoor gebruiken we de innovatieve producten van de Japanse technologieleverancier Omron.

Leg uw vraag

Aan ons voor

Met de ‘Innovators in Industrial Automation’ in zee?

Wij helpen u uw machines slimmer, sneller, efficiënter, waardevoller, flexibeler en betrouwbaarder te maken. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.