FSI Mercury MP Retrofit

We ontwikkelen en leveren turn-key productielijnen voor industriële productie. Daarnaast storten we ons vol overgave in trajecten waar gezocht wordt naar een innovatieve oplossing voor een automatiserings vraagstuk. ASE Service Engineering in Druten, had een dergelijk vraagstuk. Om een bestaande machine lijn in het veld te kunnen voorzien van nieuwe technologie, vanwege een verouderde besturing zijn bepaalde onderdelen niet meer leverbaar, waren zij op zoek naar een “Field refurbishment kit”. Een kit waarmee de oude besturing binnen 3 dagen gedemonteerd, vernieuwd en de machine weer opgestart kan worden, vervolgens voorzien is van de nieuwste technology en weer jaren vooruit kan.

Wij ontwikkelden in nauwe samenwerking met ASE Service Engineering een retrofit kit die precies dat kan bewerkstelligen! Naast het ontwikkelen van een innovatieve besturing (IOT en Industry 4.0 ready) is daarbij ook een eigen servomotor ontwikkelt welke exact kan voldoen aan de gestelde eisen.

English:

A new advanced control system for the FSI Mercury MP systems (0106/0107/0113) Featuring powerful Omron Sysmac platform with integrated SECS/GEM HSMS, EtherCAT, in-house build servo motor, in-house build PCB for field cabling, MQTT and data gathering, IOT, pin compatibility with original systems and easy changeover due to field kit. With this refurbishment kit, existing machines can be upgraded to current state of technology and will be ready to continue running for years to come.

Bedrijf
ASE Service Engineering B.V.
Branche
Semiconductering
Locatie
Worldwide
Unieke aanpak
Succesvolle oplossing

MDE Automation levert een totaalpakket aan diensten en producten op mechanisch, elektrotechnisch en automatiseringsgebied. Wij noemen onszelf ‘Innovators in Industrial Automation’. Dat is niet voor niks. Food en non-food picking en packing vraagt om creatieve en slimme oplossingen. Die oplossingen leveren wij. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden systemen waarmee u efficiënter en sneller kunt werken. Dat ontwikkelen en bouwen doen wij in onze eigen werkplaats in Tholen. Wilt u ook gebruikmaken van onze expertise op het gebied van geautomatiseerde en gerobotiseerde productielijnen? Wij leveren turn-key-oplossingen die zijn gebouwd op basis van de innovatieve technologie van het Japanse merk Omron. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden uw productielijn. Ook voor uitbreiding van uw bestaande productielijn bent u bij ons aan het juiste adres.

Leg uw vraag

Aan ons voor

Met de ‘Innovators in Industrial Automation’ in zee?

Wij helpen u uw machines slimmer, sneller, efficiënter, waardevoller, flexibeler en betrouwbaarder te maken. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.