Innovatie in de champignon teelt

We ontwikkelen en leveren turn-key productielijnen voor industriële productie. Daarnaast storten we ons vol overgave in trajecten waar gezocht wordt naar een innovatieve oplossing voor een automatiserings vraagstuk. Limbraco International B.V., machinebouwer in de champignonteelt, had een dergelijk vraagstuk. Om het machine assortiment van Limbraco International B.V. compleet te maken werd gezocht naar een robot oplossing voor het automatisch verpakken van vers geplukte champignons.

Wij ontwikkelden een eigen robot die precies dat doet! Doormiddel van slimme meting van champignons, geïntegreerde weging en speciale 3D sensoren om dragervulling te meten is onze robot in staat een champignon bakje/kratje perfect te vullen op het juiste gewicht. Door het integreren van in-house ontwikkelde ontnesters worden de champignon bakjes of kratjes automatisch ingevoerd. Door de compacte footprint van de robot is deze inzetbaar in bijna iedere champignoncel.

 

Bedrijf
Limbraco International B.V.
Branche
Champignon industrie
Locatie
Horst, Limburg
Unieke aanpak
Succesvolle oplossing

MDE Automation levert een totaalpakket aan diensten en producten op mechanisch, elektrotechnisch en automatiseringsgebied. Wij noemen onszelf ‘Innovators in Industrial Automation’. Dat is niet voor niks. Food en non-food picking en packing vraagt om creatieve en slimme oplossingen. Die oplossingen leveren wij. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden systemen waarmee u efficiënter en sneller kunt werken. Dat ontwikkelen en bouwen doen wij in onze eigen werkplaats in Tholen. Wilt u ook gebruikmaken van onze expertise op het gebied van geautomatiseerde en gerobotiseerde productielijnen? Wij leveren turn-key-oplossingen die zijn gebouwd op basis van de innovatieve technologie van het Japanse merk Omron. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden uw productielijn. Ook voor uitbreiding van uw bestaande productielijn bent u bij ons aan het juiste adres.

Leg uw vraag

Aan ons voor

Met de ‘Innovators in Industrial Automation’ in zee?

Wij helpen u uw machines slimmer, sneller, efficiënter, waardevoller, flexibeler en betrouwbaarder te maken. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.