Automatisering McBride

We ontwikkelen en leveren turn-key productielijnen voor industriële productie. Onder andere voor private label producent McBride N.V. leverden wij een productielijn voor de verwerking van hun producten.

Turn-key-oplossingen

Wilt u ook gebruikmaken van onze expertise op het gebied van geautomatiseerde en gerobotiseerde productielijnen? Wij leveren turn-key-oplossingen die zijn gebouwd op basis van de innovatieve technologie van het Japanse merk Omron. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden uw productielijn. Ook voor uitbreiding van uw bestaande productielijn bent u bij ons aan het juiste adres.

Bedrijf
McBride NV
Branche
Productiebedrijf
Locatie
België
Unieke aanpak
Succesvolle oplossing

MDE Automation levert een totaalpakket aan diensten en producten op mechanisch, elektrotechnisch en automatiseringsgebied. Wij noemen onszelf ‘Innovators in Industrial Automation’. Dat is niet voor niks. Food en non-food picking en packing vraagt om creatieve en slimme oplossingen. Die oplossingen leveren wij. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden systemen waarmee u efficiënter en sneller kunt werken. Dat ontwikkelen en bouwen doen wij in onze eigen werkplaats in Tholen. Hiervoor gebruiken we de innovatieve producten van de Japanse technologieleverancier Omron.

Leg uw vraag

Aan ons voor

Met de ‘Innovators in Industrial Automation’ in zee?

Wij helpen u uw machines slimmer, sneller, efficiënter, waardevoller, flexibeler en betrouwbaarder te maken. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.